Skip to main content
Bouwblokken
Green Recycling Company

Bouwblokken

Bent u op zoek naar bouwblokken, maar heeft u nog geen enig idee welke? Laat u hier dan informeren over de beste keus qua bouwblokken.

Soorten bouwblokken

Er zijn veel verschillende soorten betonnen bouwblokken op de markt verkrijgbaar, grote blokken, kleine blokken, blokken met noppen er op, zonder noppen, langwerpige, platte. Noem maar op en ze zijn verkrijgbaar. Wat er nog niet verkrijgbaar was tot voor kort zijn de duurzame CO2 besparende bouwblokken gemaakt van gerecycled PVC afval.

Bouwblokken van gerecycled materiaal

De gerecyclede bouwblokken zijn een aantal jaar geleden in het leven geroepen door Green Recycling Company. Zij zijn tot dit duurzame initiatief gekomen door de vraag die hen bezig hield: hoe stoppen we de afvalstroom van elektriciteitskabels? Deze vraag heeft hen aangezet tot het produceren van grote bouwblokken gemaakt van materiaal uit deze afvalstroom: PVC afval.

GRC-Block

Het grote bouwblok heeft de naam gekregen: GRC-Block. Ze zijn sinds begin 2022 op de markt verkrijgbaar. In functionaliteit zijn ze hetzelfde als de al bestaande betonnen bouwblok. Ze zijn te stapelen tot wanden, deze wanden zijn weer zo te positioneren tot keerwanden, sleufsilo’s of zelfs tot industriehallen.

Kijk voor de verschillende mogelijkheden hier op de site. En lees daar ook meer over de voordelen van het kunststof GRC-Block in vergelijking met de betonnen varianten.

PVC afval

Zoals al aangegeven, het bouwblok is gemaakt van gerecycled PVC afval. Dit zorgt ervoor dat het afval niet op een storthoop hoeft of gaat belanden, hiermee wil het bedrijf zorgen dat de aarde een stukje groener wordt.

Interesse in de aankoop van een GRC-Block of wilt u een bezichtiging van verschillende opstellingen met het bouwblok? Neem dan contact op met Green Recycling Company door te bellen naar nummer: 0413-783340 of stuur een e-mail naar [email protected]

Neem dan ook meteen even een kijkje op onze social media accounts: FacebookInstagram en LinkedIn!

Recycle jij mee?

Interesse in samenwerking met Green Recycling Company?
Wij staan voor je klaar!