Skip to main content

Kabelrecycling

Green Recycling Company

Er is een grote afvalstroom door elektriciteitskabels, dit vinden wij bij Green Recycling Company zonde. Vanuit de vraag hoe wij de afvalstroom van elektriciteitskabels kunnen stoppen is dan ook ons bedrijf ontstaan. Bij Green draait het helemaal op kabelrecycling. Nieuwsgierig geworden? Op deze pagina vertellen we je er meer over!

Kabelrecycling: wat doet Green?

Nu ben jij wellicht benieuwd wat Green precies doet. Bij Green zorgen we door middel van kabelrecycling dat we de aarde een stukje groener maken. Wij verwerken namelijk kabelafval tot nieuwe producten. Hierdoor geven wij het kabelafval een nieuw leven en kan het weer gebruikt worden in nieuwe producten. Wat ons doel is?

De kabelrecycling van Nederland significant verduurzamen.
Lees hier meer over onze duurzame missie

Kabelrecycling: welke producten worden er gemaakt?

Vanuit de kabels maken wij dus nieuwe producten. Inmiddels zijn wij gestart met het produceren van ons eerste product, in de toekomst komen hier zeker meerdere producten bij. Het eerste product dat wij produceren door middel van kabelrecycling zijn kunststof GRC-Blocks. Dit zijn blokken die gebruikt kunnen worden voor het bouwen van diverse zaken zoals:

  • Zoutloodsen
  • Industriehallen
  • Keerwanden
  • Scheidingswanden
  • En nog diverse andere mogelijkheden

Daarnaast kunnen ze ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld wegafzetting of als aanrijdbeveiliging. De diverse blokken kan je op elkaar stapelen. Op deze manier kan je diverse dingen bouwen zonder dat je gebruik hoeft te maken van bijvoorbeeld cement of ander bevestigingsmateriaal.

Waarom kunststof GRC-Blocks?

Wellicht ken jij betonnen Legio Blocks al? Waarom zou je kiezen voor onze, door middel van kabelrecycling, geproduceerde kunststof GRC-Blocks? Er zijn diverse voordelen aan onze kunststof variant. Zo zijn ze bijvoorbeeld lichter, veiliger en milieuvriendelijker. Ben jij benieuwd naar alle voordelen? Deze vind je hier.

Wil jij ook graag een duurzame bijdrage leveren. Neem dan contact met ons op! Dit kan je doen door te bellen naar 0413-783340 of stuur een mail naar info@greenrc.nl.

Daarnaast kan je ook onze social media kanalen in de gaten houden voor de laatste ontwikkelingen. Je kunt ons vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram.

Recycle jij mee?

Interesse in samenwerking met Green Recycling Company?
Wij staan voor je klaar!