Skip to main content
PVC maalgoed inzameling
Green Recycling Company

PVC maalgoed inzameling

PVC afval

Bij Green Recycling Company zien we afval niet als afval. “Afval bestaat niet” is ons motto. Dit omdat er van het meeste afval hoogwaardige grondstoffen gemaakt kunnen worden. Zo kunnen de waardevolle grondstoffen behouden blijven en is er minder CO2 uitstoot omdat er geen afval verbrand hoeft te worden of elders in de natuur verdwijnt.

PVC inzameling

Green Recycling Company zamelt daarom graag jouw PVC maalgoed in. Wij maken er gerecyclede bouwblokken van. Waardoor er een circulaire economie ontstaat met het PVC afval. Maar wat zijn de voordelen voor de leverancier van het PVC afval?

Waarom zou ik PVC maalgoed inleveren?

Waarom zou ik als verwerker van PVC afval het maalgoed leveren aan Green Recycling Company? Goede vraag!

Het inleveren van het PVC maalgoed heeft voor verschillende partijen voordelen. De natuur staat bovenaan in de lijst! Door het PVC te verzamelen en in te leveren bij Green Recycling Company weet je dat het PVC “afval” niet in de verbrandingsoven terechtkomt of ergens in de natuur belandt. Dat lijkt ons een geruststellende gedachte. Op deze manier draagt het bij aan een circulaire economie en jouw bedrijf dus ook! En niet onbelangrijk: de kosten van het leveren van het PVC maalgoed bij Green Recycling Company zijn lager dan wanneer je het elders inlevert.

Daarnaast wordt het duurzaam ondernemen sterk aangemoedigd door zowel de overheid als de maatschappij, door het recyclen van het PVC is je bedrijf ook hierop te positioneren. Én werk je mede aan het milieubehoud.

Naast alle positieve gevolgen voor de natuur en het duurzaam ondernemen creëer je hiermee ook bewustzijn betreft recycling en duurzaamheid bij klanten, medewerkers en andere samenwerkende partijen.

Recycle je mee?

Ben jij als PVC verwerker geïnteresseerd in de inzameling van PVC maalgoed bij Green Recycling Company? Neem dan zo snel mogelijk contact op. Wij blij, jij blij en de natuur PVC vrij.

Meer weten over de voorwaarden waar het pvc maalgoed aan moet voldoen? Kijk hier op de site.

Houd voor de ontwikkelingen onze site en sociale media accounts in de gaten!

Recycle jij mee?

Lever je PVC maalgoed aan bij Green Recycling Company.
Wij staan voor je klaar!