Skip to main content
stapelbare blokken
Green Recycling Company

Stapelbare blokken

Stapelbare blokken? Als in legoblokken? Ja maar dan in het groot! Dat zijn de GRC-Blocks. En dan ook nog eens gemaakt van gerecycled PVC materiaal.

Multifunctionele stapelbare blokken

De GRC-Blocks zijn dé nieuwste en meest revolutionaire stapelbare bouwblokken die te gebruiken zijn in de industriële markt.

De blokken zijn -net als kleine legoblokjes- stapelbaar zonder cement of ander bevestigingsmateriaal. Maar waar zijn deze dan voor te gebruiken? De blokken zijn te gebruiken om bijvoorbeeld een scheidingswand mee te creëren in loodsen. Of keerwanden. Of als wegafzetting naast wegen of op parkeerterreinen.

PVC materiaal

De stapelbare blokken zijn geproduceerd van PVC materiaal. Namelijk PVC afkomstig van kabelmantelafval. Dit kabelmantelafval komt af van elektriciteitskabels uit oude gebouwen of huizen.

Wil je meer lezen over dit materiaal? Lees hier meer over dit kabelafval.

Stapelbare blokken? Als in legoblokken? Ja maar dan in het groot! Dat zijn de GRC-Blocks. En dan ook nog eens gemaakt van gerecycled PVC materiaal.

Duurzame missie

Green Recycling Company is begonnen met dit duurzame project vanuit de vraag “Hoe stoppen we de afvalstroom van elektriciteitskabels?”. Nu is het zo dat merendeel van dit afval op de storthoop terecht komt, en als laatste stap verbrand wordt. Dit brengt veel CO2 de atmosfeer in. Waardoor de aarde opwarmt. Is dit nou waar we heen willen met onze aarde? Nee, natuurlijk niet! Wij -van GreenRC- willen onze duurzame missie uitdragen en allereerst zelf een steentje bijdragen tegen de opwarming van de aarde. Lees hier meer over de duurzame missie van GreenRC.

GRC-Block

Ben jij geïnteresseerd geraakt in dit duurzame verhaal? Enerzijds in het aanleveren van PVC maalgoed, of anderzijds in het kopen van het GRC-Block? Neem in beide gevallen contact met ons op en wellicht kunnen we samen een circulaire economie creëren voor een betere aarde!

Houd ook onze social media accounts in de gaten voor de laatste ontwikkelingen rondom GreenRC en het GRC-Block. Want er komen nog meerdere producten aan!

Kijk hier: LinkedInFacebook en Instagram.

Recycle jij mee?

Interesse in samenwerking met Green Recycling Company?
Wij staan voor je klaar!