Skip to main content
Nieuws

By 1 maart 2024juni 7th, 2024No Comments

Green Recycling Company Genomineerd voor Brabantse Circulaire Innovatie Top 20! šŸŒ±

 

Met trots kunnen we aankondigen dat Green Recycling Company is genomineerd voor de prestigieuze Brabantse Circulaire Innovatie Top 20! Deze nominatie is een erkenning van onze toewijding aan circulaire innovatie en duurzaamheid, en we zijn verheugd om deel te nemen aan de prijsuitreiking volgende week op 7 maart.

Het is een enorme eer om deze erkenning te ontvangen en we kijken ernaar uit om geĆÆnspireerd te raken door andere baanbrekende initiatieven. De Brabantse Circulaire Innovatie Top 20 is een belangrijk evenement dat de kracht van samenwerking en innovatie binnen onze gemeenschap viert. Het biedt een platform om te leren, te verbinden en gezamenlijk nieuwe duurzame oplossingen te ontdekken.

Onze nominatie is mede mogelijk gemaakt door de financiering van de Europese Unie, het Just Transition Fund (JTF), en de provincie Noord-Brabant. Hun ondersteuning helpt ons om continu te streven naar verbeteringen en innovatieve methoden voor recycling en duurzaamheid.

We hopen dat onze inspanningen en die van de andere genomineerden een bron van inspiratie zullen zijn voor velen. Samen kunnen we een groot verschil maken en een duurzamere toekomst creƫren.

Blijf ons volgen voor updates en laten we samen werken aan een groenere wereld!

 

Medegefinancierd door de EU, JTF en provincie Noord-Brabant.